Η Εταιρεία

Chocolate sweets

Zafiris ιδρύθηκε με αντικείμενο παραγωγής προϊόντων γενικής ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας με ιδιαίτερο προσανατολισμό στα σιροπιαστά γλυκά, στα παγωτά, στα παγωτίνια, στις τούρτες παγωτού και στα γλυκά κεράσματος.

Η συνεχής ανανέωση της ποικιλίας των προϊόντων σε σχέδια και γεύσεις μας κατατάσσει πρώτους σε επίπεδο πρωτοτυπίας και ποιότητας με αυστηρούς ελέγχους στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε. Οδηγός στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα ήταν και συνεχίζει να είναι η ικανοποίηση κάθε σύγχρονης επιθυμίας φιλτραρισμένη μέσα από το σεβασμό στην παράδοση.

Ο αυστηρός έλεγχος στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε και η συνέπειά μας, ώστε τα προϊόντα μας να φτάνουν φρέσκα στα σημεία πώλησης, μας επιτρέπουν να διατηρούμε σταθερή όλα αυτά τα χρόνια την ποιότητά μας. Το ανήσυχο πνεύμα και η άριστη ποιότητά μας μας καταξίωσαν και μας ανέδειξαν σε μια από τις πιο αξιόλογες επιχειρήσεις στον κλάδο μας. Διαθέτοντας υπευθυνότητα και αμεσότητα στην δουλειά μας κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.